Spark Design & Innovation

Focus op health & medical
Innovatieve producten ontwerpen die bijdragen aan de kwaliteit van leven. Dat vinden we zinvol. Spark design & innovation ontwikkelt voor diverse klanten producten die het werk van zorgverleners verlichten of die zorg verbeteren. Bijvoorbeeld producten om efficiëntere operaties uit te voeren, producten die correct medicijngebruik bevorderen en producten om scherpere diagnose te stellen. En hulpmiddelen die fysieke beperkingen opvangen of die helpen gezond te blijven door sport.

Wat betekenen wij voor onze klant?
Als onze klant zelf de kerntechnologie ontwikkelt, ontwerpen wij het integrale product, de gebruiksinteractie, de productidentiteit en –vormgeving en de produceerbaarheid. Voor andere klanten ontwikkelen wij juist ook de kerntechnologie en creëren zo waardevol intellectueel eigendom.

Wie zijn wij?
We zijn gevestigd in Rotterdam en Recife (Brazilië). Ons team bestaat uit 30 getalenteerde professionals met passie voor innovatie en design. We ontwikkelen betekenisvolle en prijswinnende producten. Voor klanten, wereldwijd, sinds 1992. Van uitdagende vraagstukken en prettig samenwerken, krijgen wij energie. Wij geloven in integraal ontwerpen: een balans creëren tussen vorm, gebruik, technologie en business.