Settels Savenije group of companies

LOGO Settels

Sinds de oprichting in 1987 heeft Settels Savenije zich ontwikkeld tot een gerenommeerde partner voor hightechbedrijven bij het oplossen en realiseren van uitdagende innovatievraagstukken. Settels Savenije ontwikkelt en maakt gebruik van innovatieve technologie waarmee ze voor hun klanten ideeën omzetten in functionele producten. Hun diepgaande expertise op het gebied van mechanica, mechatronica, fysica, optica, control en system design spreken ze daarbij aan.

Het is de ambitie van Settels Savenije om door hun diensten de business van hun klanten een impuls te geven.

Dat doen ze met de volgende diensten:

  • R&D en engineering van hightechsystemen en -producten. Beginnend vanaf haalbaarheidsonderzoeken, modellering en conceptontwikkeling tot ontwikkeling en engineering van producten, processen en tools.
  • Realisatie van systemen, assemblies en onderdelen van proof-of-concept modellen, prototypes tot high volume productie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een state-of-the-art machinepark, (cleanroom) montage ruimte en supply-chain-management onder ISO-9001 certificatie.
  • Training en consultancy voor technische professionals op het gebied van technische vaardigheden en soft skills. Voorbeelden zijn: system architectuur, mechanische ontwerpprincipes, optica en vacuüm.