Nieuw: DigitalHealthPartners

Al ruim twaalf jaar bundelen MedTech-bedrijven, zakelijk dienstverleners, kennisinstellingen en investeerders hun krachten in MedtechPartners, om zo de ontwikkeling van medische innovaties te versnellen. De nadruk ligt hierbij op fysieke medische producten. We zien echter dat veel medische innovaties software-gerelateerd zijn of anderszins digitaal van aard. Daarom lanceren we een pilot voor een nieuw platform: DigitalHealthPartners.

Op donderdag 25 juni, om 15:00 uur gaat DigitalHealthPartners van start met een (online) themabijeenkomst. Meld je hier aan voor deze (gratis) bijeenkomst:

Aanmelden Meeting

Net als MedtechPartners is DigitalHealthPartners gericht op zorginnovaties die bijdragen aan preventie, diagnose, monitoring, care en cure. MedtechPartners richt zich op zorginnovaties waarvan een fysiek prototype gereed is. Echter zien we dat digitale oplossingen een steeds grotere rol spelen in de zorg. Deze oplossingen en met name e-health hebben ook door corona een grote vlucht genomen.

Vanuit onze positieve ervaring met versnelling van medtech-innovaties willen wij daarom nu ook innovaties uit het domein van digital health gaan ondersteunen bij de doorontwikkeling. Ook deze innovaties dragen immers bij aan de bredere missie van MedtechPartners om de gezondheidszorg te optimaliseren met als gevolg betere behandeling en snellere genezing, dan wel betere preventie, diagnose en monitoring van ziekten.

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier gratis aan.