MIT-regeling Topsector Life Sciences & Health

Mkb-ondernemers die actief zijn binnen de Topsector Life Sciences & Health kunnen ook in 2019 gebruikmaken van de regeling Mkb Innovatie Topsectoren (MIT). De subsidie, met vele miljoenen in kas, kent twee interessante openstellingen in de eerste helft van 2019: MIT Haalbaarheid en MIT R&D Samenwerkingsprojecten.

De onderwerpen binnen de Innovatieagenda van de Topsector LSH zijn erg divers. Dit varieert van farmacie, biotechnologie en materialen tot diagnostiek, medische technologie en telemedicine.

Subsidiebijdrage & deadlines
De maximale bijdrage voor een Haalbaarheidsproject is € 20.000 voor een R&D-samenwerkingsproject kan dit oplopen tot € 350.000. De deadlines voor de nieuwe MIT-openstellingen zijn (onder voorbehoud) bekendgemaakt. Voor het onderdeel Haalbaarheidsstudies is dit 9 april. Het budget voor dit onderdeel is vaak de eerste dag al overvraagd, dus ondernemers moeten er meteen bij zijn. Voor het onderdeel R&D Samenwerkingsprojecten is de openstelling van 11 juni tot 10 september. Hier worden de aanvragen beoordeeld op basis van kwaliteit.

Meer weten over de MIT voor de LSH-sector
MedtechPartner Vindsubsidies heeft veel ervaring met het aanvragen van MIT-subsidie voor LSH-projecten. Benieuwd welke partijen de LSH-consultants van Vindsubsidies hebben begeleid? Zij praten je ook graag bij over de voorwaarden van komende MIT-openstellingen. Bovendien kunnen zij ondersteunen bij het indienen van een kansrijke aanvraag.