MedValue

  medvalue

  MedValue helpt medisch technologische bedrijven bij het vergroten van marktkansen, het verlagen van (financiële) risico’s en het vergroten van hun impact en winst. MedValue doet dit door de toegevoegde waarde van innovaties voor patiënten, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en de maatschappij te maximaliseren.  Dat leidt tot duurzame en zinvolle medische innovaties waarmee ondernemers succesvol kunnen zijn. MedValue heeft specifieke expertise in huis op het gebied van vroege Health Technology Assessment. Met onze onafhankelijke en evidence-based analyses en adviezen kunt u al in een vroeg stadium bepalen of:

  1. Uw innovatie (kosten-) effectief in de markt gezet kan worden, dan wel wat daarvoor nodig is
  2. Uw innovatie daadwerkelijk leidt tot gezondheidswinst bij patiënten ten opzichte van de gangbare behandelmethodes en in welke mate dat het geval is.
  3. Uw innovatie geaccepteerd wordt door alle betrokken stakeholders, dan wel wat daarvoor nodig is
  4. Binnen de markt voor uw innovatie voldoende verbeterpotentieel in gezondheidswinst aanwezig is zodat u het product succesvol kunt vermarkten
  5. Een vergoeding van uw innovatie door verzekeraars mogelijk zou kunnen zijn
  6. Er mogelijkheden voor marktverbreding zijn door het inzetten van uw innovatie binnen andere medische velden

  Het MedValue team biedt daarnaast toegang tot clinici, onderzoekers en patiënten voor het uitvoeren van trials. MedValue heeft tevens de beschikking over diverse ‘state of the art’ fieldlabs voor het testen en valideren van uw innovatie.