Actiflow

Actiflow is een ontwerpbureau met unieke kennis van lucht- en vloeistofstromen. We helpen onze klanten bij het analyseren, ontwerpen en optimaliseren van producten waarbij lucht- en vloeistofstroming of warmteoverdracht een functionele rol speelt. Elk product met een ventilator valt sowieso binnen onze expertise, maar daar blijft het zeker niet bij. Met de hulp van computersimulaties kunnen we gas- en vloeistofstromen zichtbaar maken, en daarmee veel inzicht geven in de werking van bestaande producten, of producten in ontwikkeling.
We passen onze expertise toe in verschillende sectoren, maar de medische sector heeft een bijzonder plekje in ons portfolio. Zo hebben we de afgelopen jaren ervaring opgedaan met de ontwikkeling van verschillende couveuses, medische luchtdekens, een bloedverwarmer, een droogkast voor endoscopen, een nieuw ventilatieconcept voor operatiekamers, enz.
Ons team bestaat uit een twaalftal professionals met expertise in productontwikkeling, systeem- en regeltechniek, simulaties, optimalisatie en prototyping, maar onze kennis over lucht- en vloeistofstromen is uniek en onderscheidt ons van andere ontwerpbureaus.