MedtechMeetings
1. De ondernemer presenteert zijn inventie en stelt zijn 'hulpvraag'.
MedtechMeetings
2. Geïnteresseerde partners die deze hulpvraag op kunnen lossen steken hun hand op.
MedtechMeetings
3. Wij brengen ondernemer en partner samen zodat er vruchtbare samenwerkingen ontstaan.

Wat wij doen

Wij versnellen de ontwikkeling van medisch technologische innovaties in het proces om van idee tot marktrijp product te komen. Tijdens de MedtechMeetings brengen wij ondernemers met een specifieke ‘hulpvraag’ gericht in contact met onze partners die deze hulpvraag kunnen beantwoorden.

Hoe doen we dat?

Wij geloven niet in matchmaking zonder specifieke vraag en aanbod. Tijdens de MedtechMeetings brengen wij ondernemers met een specifieke ‘hulpvraag’ gericht in contact met onze partners die deze hulpvraag kunnen beantwoorden. Heb je als starter moeite met het in contact treden met ziekenhuizen om je klinische validatiestudies op te zetten? Of kom je niet verder met het uitontwikkelen van je prototype? Slechts enkele voorbeelden van hulpvragen die ondernemers bij MedtechPartners kunnen stellen.

Ons partnernetwerk bestaat enkel uit partners die een toegevoegde waarde kunnen bieden aan innovatieve medische startups. Wij selecteren hen om de barrières te slechten die innovatieve startups tegenkomen in hun ontwikkeling. Onze partners kunnen ondernemers onder andere ondersteunen bij:

 • Technische ontwikkeling van hun product
 • Productie (kunststof en mechanica)
 • CE markering van een medical device
 • Distributie en verkoop
 • Reimbursement
 • Marketing
 • Engineering, design en usability van een product
 • Klinische validatie van een product
 • Patenteren van een device
 • Health Technology Assesments
 • Embedded software ontwikkeling

Aan de andere kant selecteren wij enkel de startups met een hoogwaardige en haalbare ontwikkeling in de medische sector die bovendien op zoek zijn naar partners met de kennis en expertise die bij MedtechPartners zijn aangesloten.

De MedtechMeetings
 • Vier keer per jaar komen al onze partners samen tijdens de MedtechMeetings.
 • Per meeting pitchen vier innovatieve medisch technologische startups hun inventie.
 • Na het geven van de pitch stelt de ondernemer zijn hulpvraag aan de partners die in de zaal zitten.
 • Wij zorgen ervoor dat de geïnteresseerde partners en de ondernemer met elkaar in contact komen.
Health~Holland Value Centre

Je hebt je innovatie gepitcht tijdens een MedtechMeeting en met succes. Onze partners zijn geïnteresseerd in je technologische inventie en je bent klaar voor de volgende stap. Maar hoe pak je zoiets aan? Daar kan het Health~Holland Value Centre je bij helpen. Het Health~Holland Value Centre is een samenwerking van de Topsector Life Sciences & Health, Lifescience @ Work en MedtechPartners en het is opgericht om je te helpen bij deze uitdagingen. Wij brengen kennis, expertise en bedrijven vanuit de Life Sciences & Health sector bij elkaar. Samen bouwen we aan een sterk consortium rondom jouw onderneming om de kans van slagen te vergroten. Bovendien ontvang je met een Value Voucher 50 procent subsidie op een maximum bedrag van € 10.000 (incl. btw) om specifieke kennis en expertise in de arm te nemen die onze partners kunnen leveren. Bekijk hier wat Health~Holland Value Centre voor jou kan betekenen.

Resultaten?

Hier gaat het allemaal om: wat levert het op? Bekijk welke innovatieve startups bij MedtechPartners op het podium hebben gestaan en wat dit heeft opgeleverd bij ‘innovaties’.

Wie zijn wij?

Het bestuur van de stichting MedtechPartners bestaat uit een aantal vertegenwoordigers uit de partnergroep en neemt een actieve rol in bij de bepaling van de lange termijn koers van MedtechPartners. De uitvoering van de strategie wordt gerealiseerd door onderstaande werknemers van KplusV.

Joep Welschen
Projectbureau

Joep Welschen

Boris Polm
Projectbureau

Boris Polm

Liene Walk
Projectbureau

Liene Walk

Hester Tak
Bestuur

Hester Tak
Partner, Gunn & Twynmore


Bart Blokhuis
Voorzitter

Bart Blokhuis

Herman Janssen
Bestuur

Herman Janssen
Zelfstandig adviseur

Jan Sigger
Bestuur

Jan Sigger
CEO Quirem Medical

Michiel Jannink
Bestuur

Michiel Jannink
Managing director Demcon medical systems